SJÆLS-HARMONI

STEDET FOR INDRE FRED OG BALANCE

STEDET FOR INDRE RO OG BALANCE

Alternativ behandling

Behandlingerne generelt

Alternativ behandling er til dig, der søger en holistisk tilgang til sundhed, sygdom og helbredelse.

Jeg tilbyder en bred vifte af teknikker og metoder, der i kombination med mine egne intuitive healingsevner alle har fokus på hele dig og på at genaktivere og styrke dine indre selvhelbredende kræfter og lade dit lys skinne klart og tydeligt gennem dig. 

Metoderne kan alle bruges selvstændigt eller kombineres i et forløb. De kan bruges som komplementær behandling til anden alternativ eller traditionel behandling, som forebyggelse, som energiopfyldning, som støtte til personlig og/eller spirituel udvikling eller som ren og skær selvforkælelse, uden at du fejler noget. 

Du kan således enten bestille en tid, hvor jeg ud fra en snak med dig om dine udfordringer og ønsker vælger og sammensætter en behandling til dig, eller du kan vælge at bestille tid til én af behandlingsmetoderne i deres rene form.

Ligesom med musik, hvor det er forskelligt hvilken genre, der taler til os til hvilken tid, vil det også være forskelligt hvilket et af mine tilbud, der tiltaler dig mest i en given situation.

Har du været her før, eller talt med andre, der har, så vær opmærksom på, at ikke to behandlinger er ens. Hverken fra gang til gang eller fra person til person. Nogle mærker, føler og oplever en masse under selve behandlingen. Andre bemærker ikke ret meget, men oplever alligevel efterfølgende en positiv ændring i livet eller måske blot et behageligt fravær af noget. At der er disse forskelle, er helt normalt. Energierne arbejder på forskellige planer i os, og man får altid lige nøjagtigt det, man har brug for og kan rumme og takle på det givne tidspunkt.

Hvor store kvantespring, du er klar til - og har brug for - kan jeg ikke på forhånd vide. Men du kan som minimum forvente at opnå større jordforbindelse, øget indre ro og balance, mindre stress og tankemylder, større overblik, overskud og livsglæde samt styrkelse af dit immunforsvar.

Efter at have modtaget en behandling er det en god idé at drikke rigeligt med vand de følgende dage, da din krop og dit sind vil udrense affaldsstoffer og uhensigtsmæssige tankemønstre, der er blevet frigivet under behandlingen. Dette kan medføre et øget energiniveau og livsglæde eller forbigående træthed, følelsesmæssige ændringer, influenzalignende symptomer, kortvarig opblussen af skavanker m.m. 

Måske bemærker du ikke denne fysiske og/eller emotionelle udrenselsesproces, men hvis du gør, kan det være rart at vide, at alt er, som det skal være. Reaktionerne er midlertidige, og vil forsvinde af sig selv, men er du alligevel i tvivl om noget, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig.

Læs mere om de forskellige behandlinger i fanebladene under punktet "Alternativ behandling" i menulinjen.

Du kan også blive lidt klogere på mig og mit livssyn her.

Jeg er medlem af Healer-ringen; 

din garanti for professionelt udført arbejde. 

 
 

UDVALGTE UDDANNELSER OG KURSER

Da jeg lægger vægt på hele tiden at udvikle mig og holde mig opdateret indenfor energimedicin og alternativ behandling, deltager jeg løbende i diverse uddannelser, kurser, workshops og grupper. Herunder ses et udsnit.


- Healing med De Åndelige Læger

  v/ Helle Mirsbach (2019)

- Chok og Traumeforløsning

  v/ Dorte Trønninge (2017)

- Reiki og Chakra

  v/ Catherina Severin (2015)

- Tankefeltterapi og Regression

  v/ Catherina Severin (2015)

- Tankefeltterapeut

  v/ Henrik Lund (2015)

- AromaTouch

  v/ Brian Kiel (2014)

- Bars Practitioner

  v/ Marianne Nielsen (2012)

- Mindfulnessinstruktør

  v/ At Work Skolen (2011)

- Soul Body Fusion

  v/ Jonette Crowley (2011)

- Kinesiologisk kropsafbalancering (TFH) 1-4

  v/ Åse Andersen (2002-2003)

Reiki 1 og 2 i det traditionelle Usui System

  v/ Reikimester Hanne Fritzbøger (2001)

 

ETISKE RETNINGSLINJER
- Jeg garanterer naturligvis fuld tavshedspligt.
- Jeg stiller ikke diagnoser.
- Jeg erstatter ikke læge- eller psykologhjælp.
- Jeg behandler ikke folk, der er påvirket af alkohol 
  eller andre rusmidler.
- Jeg behandler ikke folk, der indtager 
  meget stærke psykofarmaka eller har en 
  akut, psykisk lidelse eller diagnose.
- Jeg behandler ikke folk med pacemaker.