top of page

Access Bars

Sletter det der begrænser dig

Hvad kan Access Bars gøre for dig

Ved en Access Bars behandling får du på en enkel og dybt afslappende måde mulighed for at skille dig af med nogle af de begrænsende følelser, tankemønstre og overbevisninger, der ikke tjener dig mere, så du får skabt plads til nyt.

Behandlingen er rettet mod 32 energipunkter eller Bars, der befinder sig forskellige steder på dit hoved, og som, når de bliver berørt, giver adgang til forskellige livsområder som sorg, glæde, alderdom, penge, kontrol, seksualitet, taknemmelighed m.m.

Jo mere udtjent følelses- og tankegods, du slipper af med i de enkelte områder, jo nemmere bliver det for dig at navigere åbent rundt i livet og tage imod det med lethed, overskud og indre ro.

Hvordan foregår Access Bars

Efter en indledende samtale ligger du behageligt på en briks, evt. med et tæppe over dig.

Ved hjælp af en let berøring aktiveres de 32 Bars. Herved opløses den energiladning, der har fastholdt gamle overbevisninger og tankemønstre, og energi-gennemstrømningen i punkterne afbalanceres.

Access Bars er en enkel og naturlig proces, der giver dig mulighed for at give slip, helt uden at du skal analysere hvad du giver slip på eller hvorfor, og uden at du skal genopleve bagvedliggende hændelser og oplevelser.

Lone om Access Bars:

"Det var rigtig dejligt. Det fik mig til at tænke sådan nogle gode tanker, og jeg kunne virkelig se fine farver. Når jeg lukkede øjnene, kunne jeg se energibaner, der ramlede sammen inde i hoved og eksploderede videre ud i kroppen. Det kan jeg rigtig godt lide. Det giver en god energi og en dejlig fornemmelse i kroppen."

Læs flere udtalelser fra klinikken her

ACCESS BARS

bottom of page