top of page

Om mig

Mit navn er Lene Torpegaard Vessaz. Jeg er født i 71, er fransk gift og mor til to skønne piger. 

Jeg har en solid og blandet livserfaring med mig i bagagen, som ikke altid har være køn, men som gør, at jeg med respekt for dig og din sandhed kan hjælpe dig i din personlige proces.

Jeg har siden helt lille været meget sensitiv, mærket energier og følt mig forbundet med det guddommelige. På et tidspunkt blev min interesse for den såkaldte "alternative" verden og for forskellige former for energiarbejde vakt, og siden jeg var ung, har jeg følt en stærk indre trang til at videreudvikle og arbejde professionelt med mine evner og interesser.

Jeg er uddannet alternativ behandler med fokus på energiarbejde, healing og følelsesforløsende terapi, og jeg er uddannet mindfulnessinstruktør, stresscoach m.m. Jeg sørger for hele tiden at holde mig opdateret via nye kurser, uddannelser og supervision, så jeg kan hjælpe mine kunder bedst muligt.

Derudover er jeg uddannet lærer og har undervist både børn, unge og voksne, og jeg elsker at inspirere og motivere samt skabe rum for læring, transformation og personlig udvikling.

Mit livssyn

Jeg er af den overbevisning, at vi alle er unikke guddommelige væsner, der har valgt at lade en del af os inkarnere her på jorden. Det har vi bl.a. gjort for at vi gennem mødet med livets udfordringer får mulighed for at erfare og udvikle forskellige aspekter af os selv.

Det kan ofte være hårdt arbejde og til tider også meget smertefuldt, men uanset hvad vi møder på vores vej, så repræsenterer det altid en perfekt mulighed for udvikling og vækst, hvorigennem vi kan nærme os et liv levet i fuld harmoni med vores sjæl og vores guddommelige natur. Jo mere vi hviler i vores sjæls harmoni, jo bedre og jo hurtigere kan vi takle livets uundgåelige udfordringer, finde lærdommen i dem og rejse os op igen, hver gang vi falder.

At lære at leve sit liv i fuld sjæls-harmoni gøres ikke over en nat og er heller ikke noget, vi bare kan læse os til eller overlade til andre at fikse for os. Det er en personlig, vedvarende udviklingsproces, der kræver masser af kærlighed til og tålmodighed med os selv, samt accept af at ansvaret for vores liv er vores eget.

Undervejs har vi dog lov til at modtage og opsøge al den støtte og vejledning, vi ønsker, for at lette processen. Det kan således være rart med en hjælpende hånd, når det hele virker lidt for meget op ad bakke.

Det er en sådan hjælpende hånd, jeg kan tilbyde dig. Jeg kan ikke fratage dig ansvaret for SELV at skulle gå DIN vej, men jeg kan give dig en håndsrækning, så du bedre kan mærke dig selv, se vejen mere tydeligt og gå den med større indre fred og balance.

Det vil glæde mig meget, at få lov til at følge dig på et stykke af DIN unikke vej ♥️

Et udpluk af mine uddannelser og kurser

- Certificeret Stresscoach

v/ Bjarne Toftegård / Forebyg Stress (2020)

- Healing med De Åndelige Læger

v/ Helle Mirsbach (2019)

- Chok og Traumeforløsning

v/ Dorte Trønninge (2017)

- Reiki og Chakra

v/ Catherina Severin (2015)

- Tankefeltterapi og Regression

v/ Catherina Severin (2015)

- Tankefeltterapeut

v/ Henrik Lund (2015)

- AromaTouch

v/ Brian Kiel (2014)

- Bars Practitioner

v/ Marianne Nielsen (2012)

- Mindfulnessinstruktør

v/ At Work Skolen (2011)

- Coaching i organisationer

v/ Erhvervsakademiet Lillebælt (2011)

- Soul Body Fusion

v/ Jonette Crowley (2011)

- Kinesiologisk kropsafbalancering (TFH)1-4

v/ Åse Andersen (2002-2003)

- Reiki 1 og 2 i det traditionelle Usui System

v/ Reikimester Hanne Fritzbøger (2001)

- Lærer

v/ Ribe Statsseminarium (1993-1997)

ETISKE RETNINGSLINJER

- Jeg garanterer naturligvis fuld tavshedspligt.

- Jeg stiller ikke diagnoser.

- Jeg erstatter ikke læge- eller psykologhjælp.

- Jeg behandler ikke folk, der er påvirket

af alkohol eller andre rusmidler.

- Jeg behandler ikke folk, der indtager

stærke psykofarmaka eller har en

akut, psykisk lidelse eller diagnose.

- Jeg behandler ikke folk med pacemaker. 

Jeg er medlem af Healer-Ringen;

din garanti for professionelt udført arbejde.

bottom of page