top of page

Udtalelser fra klinikken

Charlotte om stresscoaching:

Lene er nærværende og empatisk og virkelig tryghedsskabende. Hun er yderst professionel og de værktøjer, jeg har fået af hende er alle relevante og virkningsfulde. Jeg giver Lene mine varmeste anbefalinger 🙏

Susanne om fjernhealing:

Tak for healing 😊 fra start var der mega uro/sitren i mine øjne og det fortsatte et stykke tid..stik her og der..trykken i panden..skete noget i venstre side af mit hoved..ku mærke energierne arbejde i hele kroppen..på et tidspunkt kom isflagen på hele bagsiden af kroppen (blev meget kold)..kunne mærke der blev arbejdet på de ting jeg havde bedt lægerne om... fornemmede lys til sidst...det er hvad jeg lige kan huske..det var rigtigt dejligt..beskeden du fik giver også mening da jeg ikke får rørt mig så meget i denne tid som jeg burde..den globale energi har sin indvirkning på mig..føler dog at jeg er i lyset hele tiden 😇 tusind tak Lene 😘

Susanne om fjernhealing:

Jeg har idag fået fjernhealing af Lene, og det kan varmt anbefales. Lige så snart hun gik i gang kunne jeg mærke det...og det fortsatte under hele sessionen på forskellig vis...Rigtig dejligt 🥰

S. Hansen om Tankefeltterapi og healing:

Rigtig god hjemmeside, flot og til at finde ud af. 

Jeg har haft stor gavn af dine behandlinger: jeg har fået revet to tænder ud med hjælp fra tankefeltterapi, og bliver varm og afslappet af healing når jeg er stresset. 

Vil gerne snart have en tid igen.

Vilma Andersen om gratis gruppefjernhealing:

Kender ikke andre alternative behandlere, som gør det for andre mennesker, som Lene gør - tilbyder gratis fjerngruppehealing. Jeg takker altid "ja tak" til det. Og det har jeg gjort i 2 1/2 år. Hvorfor??

Interesse for det spirituelle. Jeg har altid interesseret mig for det spirituelle. Der sker meget i livet, som vi - nogle gange - har svært ved at forklare med "sund fornuft" eller videnskab. Mange gange har jeg hørt andre sige: "der er mere mellem himmel og jord". Og sådan tænker jeg også.

Energiboost. Den første fjernhealing står stadig skarpt i min hukommelse: jeg følte ikke særlig meget, da healingen stod på. Måske lidt varme i kroppen, knurren i maven osv. Men de næste følgende to-tre dage føltes det, som om jeg havde fået vinger på: havde en masse frisk energi, tænkte klart og følte, at jeg var verdenskvinde og kunne klare alt.

Jeg oplever fjerngruppehealing (mens det står på) forskelligt hver gang. Følelser i kroppen er nogle gange meget intense, og nogle gange mærker jeg knap noget. Har også præsteret en gang at glemme det - sådan kan det gå, når man er alenemor og har et travlt liv. Men følelsen i de efterfølgende dage er, som om der var nogen, der har pustet en ordenlig portion af frisk energi ind i mig - det får jeg hver gang.

Fælles beskeder. Jeg synes altid, det er spændende at få Lenes mails efter healingen og se, om der er en fælles besked. De rammer virkelig plet, alt efter hvilke udfordringer jeg har på det tidspunkt i mit liv, synes jeg.

Lige nu står jeg fx til at miste mit job pga. nedskæringer. En trist situation at stå i og jeg tænker tit, hvordan mon det hele vil gå. Og så fik vi disse beskeder i søndags: "Stol på de guddommelige principper og processer, og begynd allerede nu at gå med lettere skridt på jord. Der blev renset ud i jeres sind, så I kan få mere klarhed og udsyn over jeres liv og situation." Tja, tænker jeg, der må jo være en dybere mening med det, jeg skal igennem. Det skal nok gå.

Fælles beskeder giver mig stof til eftertanke. Jeg tager det som inspiration til at tænke noget godt igennem eller som en form for reminder om, at jeg har styrke og løsninger til mine udfordringer - jeg glemmer, at det hele ligger inde i mig selv.

Jeg kunne jo nok klare mig uden Lenes healing og fælles beskeder. Men det føles vildt godt at vide, at der er én person, som vil mig det bedste, og at alt i livet sker "for a reason".

Venlig hilsen

Vilma

Irene K. om gratis gruppefjernhealing:

Kære Lene. Tak for hjælpen. Jeg er så glad for at kunne modtage din healing. Jeg har haft spændinger i min nakke og arme i lang tid. Kort tid efter kl 10 begyndte mine arme at falde ud til siden og blev helt afslappede. Jeg oplevede klart en forandring. Jeg er glad for at mærke at der er noget der hjælper. Ved det egentlig også godt inderst inde. At jeg kan modtage healing. Har prøvet det før. Det er fantastisk. Tak tusind gange.

Jette om Tankefeltterapi:

Så har jeg været ude at flyve uden problemer - det blev en hel fornøjelse:).

På et hotel skulle vi køre i elevator - jeg valgte ikke trapperne:) - brugte elevatoren flere gange.

Og sidst har jeg fået det bedre i halsen - fået mere åbning og luft. 

Birthe Holm om alternativ behandling:

Lene er utrolig tillidsvækkende og hun gør et godt stykke arbejde!

Har selv benyttet mig af flere af hendes behandlingstyper og kan varmt anbefale hende.

Carina Elsted om Tankefeltterapi:

Lige så længe jeg kan huske tilbage, har jeg haft en vis angst for tandlægebesøg. Ikke fordi jeg egentlig har oplevet et smertefuldt besøg hos tandlægen, men nok mere bare tanken der har gjort, at jeg får sommerfugle i maven, pulsen hamrer afsted, og jeg udviser stor nervøsitet i tandlægestolen.

Efter blot én behandling hos Lene, lige inden jeg skulle igennem et tandlægebesøg med udtrækning af en visdomstand, mødte jeg op hos tandlægen, godt nok med lidt sommerfugle i maven, men det var faktisk også kun det. Min vejrtrækning og min puls var helt afslappet, og jeg tog det hele stille og roligt, havde sågar overskud til at grine :-).

10 dage efter skulle jeg så afsted igen, da stingende skulle tages ud, og her oplevede jeg igen kun lidt kilden i maven - og det er da til at leve med frem for at være et nervevrag.

På baggrund af denne oplevelse kan jeg derfor kun anbefale Lenes behandling på det kraftigste til andre, der lider af tandlægeskræk.

Med venlig hilsen

Carina Elsted 

Maja om Tankefeltterapi:

Hej Lene.

Jeg har skulle stå 1 meter fra elevatoren før, men nu gik jeg direkte derind og kørte i den. Jeg fik det ikke dårligt, som jeg plejer.

Så tusind tusind tak for hjælpen.

Knus Maja

Nikolaj om healing:

Jeg får jævnligt forskellige behandlinger hos Lene.

Jeg har både mærket kulde og varme, "strøm" i kroppen, trykken forskellige steder, legemsdele der ligesom forsvinder for en stund m.m. Nogle gange er jeg faldet i søvn eller har kun mærket meget lidt.

Jeg ser ofte farver, og nogen gange har jeg set nogle helt bestemte former, figurer og farver, som jeg kan huske, at jeg også som barn så enten med lukkede øjne eller når jeg kiggede ud i mørket. Fantastisk oplevelse at gense det. Uanset hvad jeg oplever hos Lene, så føler jeg efterfølgende altid en stor indre ro og balance, som jeg før behandlingen ikke altid er bevidst om, jeg savner, men som virkelig gør godt. Jeg føler ofte, at jeg bevæger mig over i en anden tilstand. En hovedpine, en smerte eller en irritationskilde kan være forsvundet, og jeg kan langt bedre overskue min hverdag. 

Anne K. Larsen om Kanaliseret Healing:

Kanaliseret Healing er en meget beroligende og afslappende oplevelse, hvor jeg oplevede en rejse ind i mig selv, og hvor tankerne fik lov til at slappe af. Seancen varede ca 2,5 time, men føltes ikke lang. Efter healingen følte jeg mig meget nærværende og i balance med mig selv, og følte mig mere i kontakt med mine følelser og livet som helhed.

Lotte Kjergaard om healing: 

Min healing oplevelse hos Lene

Det var først og fremmest en dejlig afslappende oplevelse at få healing hos Lene, det gav en behagelig fornemmelse af velvære, ro og stilhed.

Til sidst i forløbet havde jeg en tydelig fornemmelse af at der skete noget i kroppen og lige pludselig bevægede mit højre ben sig fra udstrakt stilling til 90 grader vandret stilling og rystede let. Det var en helt uvirkelig fornemmelse, som jeg ikke havde nogen kontrol over og som jeg slet ikke kunne forstå skete.

Uden at jeg helt kan sætte ord på hvad healingen gjorde, har Lene helt sikkert rørt noget i mig, som efterfølgende har haft en meget positiv betydning for mig.

/Lotte Kjergaard.

Peter Nielsen om healing:

Jeg bliver afslappet, og får en stille, sejlende energi ud i kroppen. Det er dejligt.

Marianne om Soul Body Fusion:

I første halvdel fik jeg en prikkende og snurrende fornemmelse i kroppen. I anden halvdel mærkede jeg også bølger af energi, der skyllede ind over mig med mellemrum. Mine ben og arme blev tunge og det prikkede i dem. Efterfølgende følte jeg mig meget rolig og fredfyldt indeni.

Kærligst Marianne 

Lone om Access Bars: 

Det var rigtig dejligt. Det fik mig til at tænke sådan nogle gode tanker, og jeg kunne virkelig se fine farver. Når jeg lukkede øjnene, kunne jeg se energibaner, der ramlede sammen inde i hovedet og eksploderede videre ud i kroppen. Det kan jeg rigtig godt lide. Det giver en god energi og en dejlig fornemmelse i kroppen.

bottom of page