top of page

Reiki Healing

Lader livsenergien flyde frit

Hvad kan Reiki Healing gøre for dig

Reiki Healing er en smuk og gammel healingsform, der nænsomt men dybt healer og bearbejder dit energisystem på alle planer - både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

Under en Reiki Healing fungerer jeg som kanal for den universelle, kærlige livsenergi, der skaber, er tilstede i og opretholder alt.

Healingen sigter mod at afbalancere og forbedre flowet i dit energisystem samt genaktivere og styrke dine iboende, selvhelbredende kræfter.

Efter en Reiki Healing kan du som minimum forvente at have en følelse af større overskud og indre ro, mindre stress og tankemylder, din jordforbindelse vil være forbedret, ligesom fysiske skavanker vil være blevet mindre eller helt forsvundet.

Hvordan foregår Reiki Healing

Efter en indledende samtale ligger du behageligt og afslappet på en briks, fuldt påklædt og gerne med et tæppe over dig.

Ved hjælp af forskellige håndpositioner på din krop aktiveres den universelle livsenergi og kanaliseres til og fra de steder i dit energisystem, hvor der er behov for det.

Eventuelle beskeder vil blive videregivet til dig.

Fjernhealing

Reiki Healing kan også udføres og modtages som en fjernhealing.

Vi aftaler så et tidspunkt, hvor du har mulighed for at ligge rolig og afslappet i dine egne omgivelser, mens jeg sender healing til dig fra min klinik.

Fjernhealing kan være en god løsning, hvis du fx på grund af afstand eller hospitalsindlæggelse ikke kan møde personligt op i min klinik.

REIKI

Dette "kanji" er det japanske tegn for Reiki, der betyder "universel livsenergi".

Øverste del af tegnet "rei" står for "universel", og nederste del af tegnet "ki" står for "livsenergi".

Jeg er uddannet i det traditionelle reikisystem "Usui Shiki Ryoho", der blev udviklet af den japanske munk dr. Mikao Usui omkring slutningen af 1800 tallet.

Nikolaj om healing:

"Jeg får jævnligt forskellige behandlinger hos Lene.

Jeg har både mærket kulde og varme, "strøm" i kroppen, trykken forskellige steder, legemsdele der ligesom forsvinder for en stund m.m. Nogle gange er jeg faldet i søvn eller har kun mærket meget lidt.

Jeg ser ofte farver, og nogen gange har jeg set nogle helt bestemte former, figurer og farver, som jeg kan huske, at jeg også som barn så enten med lukkede øjne eller når jeg kiggede ud i mørket. Fantastisk oplevelse at gense det. 

Uanset hvad jeg oplever hos Lene, så føler jeg efterfølgende altid en stor indre ro og balance, som jeg før behandlingen ikke altid er bevidst om, jeg savner, men som virkelig gør godt. Jeg føler ofte, at jeg bevæger mig over i en anden tilstand. En hovedpine, en smerte eller en irritationskilde kan være forsvundet, og jeg kan langt bedre overskue min hverdag."

Læs flere udtalelser fra klinikken her

bottom of page