top of page

Tankefeltterapi & Regression

Gør dig fri af fortiden

Hvad kan Tankefeltterapi & Regression gøre for dig

Ligesom vi er formet af vores arv og vores gener, er vi også formet af de oplevelser og hændelser, vi gennem tiderne har været ude for. 

Alt sammen har det lagret sig i vores hukommelse helt ned på celleplan og øver konstant indflydelse på, hvem vi er i nuet, former vores overbevisninger, vores meninger, holdninger, reaktionsmønstre, m.m. 

Under en regression får du mulighed for ved fuld bevidsthed at søge tilbage i tiden for at opnå indsigt i og forståelse for, hvilken indflydelse fortidens oplevelser og hændelser har på dine overbevisninger og dit liv, som det former sig i dag.   

Du får mulighed for at bearbejde dine udfordringer og problemstillinger på et dybere plan og slutte fred med fortiden, så den kan transformeres til konstruktiv visdom, du er følelsesmæssigt fri af.

Hvordan foregår Tankefeltterapi & Regression

Efter en indledende samtale ligger eller sidder du behageligt og afslappet på en briks eller på en stol, hvorefter du nænsomt og i dit eget tempo bliver guidet tilbage i tiden. 

Du har fuld kontrol over situationen, og kan til enhver tid åbne dine øjne og afbryde behandlingen. Du vil således på intet tidspunkt befinde dig i dyb trance eller hypnose.  

Uanset hvilke følelser, der måtte være knyttet til tidligere tiders hændelser, kan de under regressionen rummes, undersøges og slippes ved hjælp af tankefeltterapi. Dette er således en meget skånsom og blid måde at tage kontakt med fortiden på. 

Behandlingspunkter i Tankefeltterapi

bottom of page