top of page

Gratis fjernhealing

NÆSTE GANG: ONSDAG D. 1/2 kl. 17.00 - 17.15

FOR AT DELTAGE I EN GRATIS GRUPPEFJERNHEALING SKAL DU:

SENDE MIG DIT FULDE NAVN OG SKRIVE, HVAD DU ØNSKER HEALING FOR, SÅ JEG KAN SENDE ENERGIERNE HEN TIL DIG. 

(Mobil +45 21 20 36 12 / Mail lene@sjaels-harmoni.dk)

ER HEALINGEN ANNONCERET PÅ MIN FACEBOOKSIDE, ER DET MÅSKE NEMMERE FOR DIG AT TILMELDE DIG AD DEN VEJ.

JEG VIL BLIVE MEGET TAKNEMMELIG, HVIS DU EFTERFØLGENDE VIL SENDE MIG ET PAR ORD OM DIN OPLEVELSE

Hvad kan gratis fjernhealing gøre for dig

Da mit ønske er at hjælpe så mange som muligt, har jeg siden 2012 jævnligt tilbudt gratis fjernhealing.

Om du er klient her eller ej har ingen betydning, og du må tilmelde dig så ofte, du ønsker det, uden at det koster dig noget.

Healingen bliver udsendt som en gruppe-fjernhealing, der på én gang målrettes alle dem, der har tilmeldt sig. Healingen er kortere og mere generel end ved en én-til-én-behandling og kan ikke sammenlignes med en normal konsultation. 

Men med det taget i betragtning er den alligevel ganske effektiv. Der er således mulighed for i større eller mindre grad at opnå øget jordforbindelse og indre ro, mindre stress og tankemylder, mindskelse eller fjernelse af smerter mm. 

Alle modtager det, som deres system er parat og åbent til at modtage, når healingen finder sted.

Hvordan foregår gratis fjernhealing

Mens healingen finder sted, bør du ligge eller sidde et behageligt og uforstyrret sted: Luk dine øjne. Tag et par dybe vejrtrækninger, giv slip på dine tanker og gøremål og søg ind i dig selv. Slap af, åbn op og indstil dig mentalt på at modtage healing.

Under healingen kan du prøve at gå ind i processen ved at være åben for selv de mindste subtile fornemmelser. Det kan være en følelse af varme, prikken, snurren, rumlende mave, tanker, farver, mønstre m.m. Accepter det du mærker, og accepter også hvis du ikke mærker noget. 

Nogle bliver først i de efterfølgende dage opmærksom på fysiske og/eller psykiske ændringer, mens andre slet ikke er bevidste om healingens effekter. Dette er helt normalt, da energierne arbejder på forskellige planer i os.

Jeg håber, du vil være med ♥️

Nyhedsbrev

Navn*

E-mail*

JA TAK*

Irene K. om gratis gruppefjernhealing:

"Kære Lene. Tak for hjælpen. Jeg er så glad for at kunne modtage din healing. Jeg har haft spændinger i min nakke og arme i lang tid. Kort tid efter kl 10 begyndte mine arme at falde ud til siden og blev helt afslappede. Jeg oplevede klart en forandring. Jeg er glad for at mærke at der er noget der hjælper. Ved det egentlig også godt inderst inde. At jeg kan modtage healing. Har prøvet det før. Det er fantastisk. Tak tusind gange.

Kærlig hilsen Irene K."

Vilma Andersen om gratis gruppefjernhealing:

"Kender ikke andre alternative behandlere, som gør det for andre mennesker, som Lene gør - tilbyder gratis fjerngruppehealing. Jeg takker altid "ja tak" til det. Og det har jeg gjort i 2 1/2 år. Hvorfor??

Interesse for det spirituelle. Jeg har altid interesseret mig for det spirituelle. Der sker meget i livet, som vi - nogle gange - har svært ved at forklare med "sund fornuft" eller videnskab. Mange gange har jeg hørt andre sige: "der er mere mellem himmel og jord". Og sådan tænker jeg også.

Energiboost. Den første fjernhealing står stadig skarpt i min hukommelse: jeg følte ikke særlig meget, da healingen stod på. Måske lidt varme i kroppen, knurren i maven osv. Men de næste følgende to-tre dage føltes det, som om jeg havde fået vinger på: havde en masse frisk energi, tænkte klart og følte, at jeg var verdenskvinde og kunne klare alt.

Jeg oplever fjerngruppehealing (mens det står på) forskelligt hver gang. Følelser i kroppen er nogle gange meget intense, og nogle gange mærker jeg knap noget. Har også præsteret en gang at glemme det - sådan kan det gå, når man er alenemor og har et travlt liv. Men følelsen i de efterfølgende dage er, som om der var nogen, der har pustet en ordenlig portion af frisk energi ind i mig - det får jeg hver gang.

Fælles beskeder. Jeg synes altid, det er spændende at få Lenes mails efter healingen og se, om der er en fælles besked. De rammer virkelig plet, alt efter hvilke udfordringer jeg har på det tidspunkt i mit liv, synes jeg.

Lige nu står jeg fx til at miste mit job pga. nedskæringer. En trist situation at stå i og jeg tænker tit, hvordan mon det hele vil gå. Og så fik vi disse beskeder i søndags: "Stol på de guddommelige principper og processer, og begynd allerede nu at gå med lettere skridt på jord. Der blev renset ud i jeres sind, så I kan få mere klarhed og udsyn over jeres liv og situation." Tja, tænker jeg, der må jo være en dybere mening med det, jeg skal igennem. Det skal nok gå.

Fælles beskeder giver mig stof til eftertanke. Jeg tager det som inspiration til at tænke noget godt igennem eller som en form for reminder om, at jeg har styrke og løsninger til mine udfordringer - jeg glemmer, at det hele ligger inde i mig selv.

Jeg kunne jo nok klare mig uden Lenes healing og fælles beskeder. Men det føles vildt godt at vide, at der er én person, som vil mig det bedste, og at alt i livet sker "for a reason".

Venlig hilsen

Vilma"

bottom of page