SJÆLS-HARMONI

STEDET FOR INDRE FRED OG BALANCE

STEDET FOR INDRE RO OG BALANCE

TANKEFELTTERAPI
OPLØSER PROBLEMETS ÅRSAG

Hvad kan Tankefeltterapi gøre for dig

Vores følelsesmæssige  reaktioner på livets oplevelser og hændelser lagres i os som et aftryk eller en refleks i auraen, og vil under lignende omstændigheder ubevidst blive vagt til live og genskabt.

Tankefeltterapi en en super effektiv og hurtigvirkende terapiform, der uden lange samtaler skaber en bro mellem den mentale del af din aura (tankefeltet), den følelsesmæssige del og din fysiske krop.

Derved kan selve årsagen bag dine problemstillinger opløses, i stedet for at blive siddende i dig som et gammelt mønster, der når som helst kan blive trigget og genafspillet mod din vilje.

Tankefeltterapi er især god til at afhjælpe stress, traumer, afhængighed, angst, eksamensangst, fobier, panik, depression, OCD, sorg, raseri, skyld, skam, nervøsitet m.m, men også fysiske tilstande kan behandles.

Når det rette tankefelt kontaktes og bearbejdes, indtræffer virkningen af Tankefeltterapi hurtigt og effektivt.

Hvordan foregår Tankefeltterapi

En behandling med Tankefeltterapi foregår enten stående eller siddende.

Efter anvisning banker eller tapper du selv let med fingerspidserne på forskellige akupunkturpunkter på kroppens meridianbaner, mens du tænker på dit problem.

En sådan serie af punkter, der skal tappes på, kaldes en algoritme.

Ved at udføre en simpel og smertefri kinesiologisk muskeltest af din arm, modtager jeg informationer fra din krop, som bruges til at finde den præcise algoritme, der kan hjælpe netop dig.  

 

Carina Elsted om Tankefeltterapi:


"Lige så længe jeg kan huske tilbage, har jeg haft en vis angst for tandlægebesøg. Ikke fordi jeg egentlig har oplevet et smertefuldt besøg hos tandlægen, men nok mere bare tanken der har gjort, at jeg får sommerfugle i maven, pulsen hamrer afsted, og jeg udviser stor nervøsitet i tandlægestolen.


Efter blot én behandling hos Lene, lige inden jeg skulle igennem et tandlægebesøg med udtrækning af en visdomstand, mødte jeg op hos tandlægen, godt nok med lidt sommerfugle i maven, men det var faktisk også kun det. Min vejrtrækning og min puls var helt afslappet, og jeg tog det hele stille og roligt, havde sågar overskud til at grine :-).


10 dage efter skulle jeg så afsted igen, da stingende skulle tages ud, og her oplevede jeg igen kun lidt kilden i maven - og det er da til at leve med frem for at være et nervevrag.


På baggrund af denne oplevelse kan jeg derfor kun anbefale Lenes behandling på det kraftigste til andre, der lider af tandlægeskræk.


Med venlig hilsen 

Carina Elsted"