top of page

Kanaliseret Healing

Åbner op for højere dimensioner

Hvad kan Kanaliseret Healing gøre for dig

Under en Kanaliseret Healing fungerer jeg som kanal for engle, opstegne mestre og andre højfrekvente energier, der opdaterer og opgraderer dit energetiske system, så det bliver i stand til at modtage, rumme og holde en højerevibrerende energi end hidtil.

Kanaliseret Healing åbner dit hjerte og muliggør en sammensmeltning med højere aspekter af din egen guddommelighed, så din spirituelle udvikling kan få et skub fremad og din bevidsthed højnes.

Der arbejdes således på din unikke spirituelle transformation, samtidig med at også eventuelle fysiske udfordringer samt dit psykisk overskud og din jordforbindelse vil blive healet.

Hvordan foregår Kanaliseret Healing

Efter en indledende samtale ligger du behageligt og afslappet på en briks, fuldt påklædt og evt. med et tæppe over dig.

Healingen finder sted uden stor indblanding fra min side, men når jeg bliver guidet til det, healer jeg med undervejs i processen samt viderebringer eventuelle beskeder.

Ellers "holder jeg rummet og intentionen" samt sikrer mig, at du kommer herfra med en god jordforbindelse.

Fjernhealing

Kanaliseret Healing kan også udføres og modtages som en fjernhealing.

I så fald aftaler vi et tidspunkt, hvor du har mulighed for at lægge dig og slappe af i dine egne, rolige omgivelser, mens jeg sender healing til dig fra min klinik.

Anne K. Larsen om Kanaliseret Healing:

"Kanaliseret Healing er en meget beroligende og afslappende oplevelse, hvor jeg oplevede en rejse ind i mig selv, og hvor tankerne fik lov til at slappe af. Seancen varede ca 2,5 time, men føltes ikke lang. Efter healingen følte jeg mig meget nærværende og i balance med mig selv, og følte mig mere i kontakt med mine følelser og livet som helhed."

Lotte Kjergaard om kanaliseret healing: 

"Min healing oplevelse hos Lene

Det var først og fremmest en dejlig afslappende oplevelse at få healing hos Lene, det gav en behagelig fornemmelse af velvære, ro og stilhed.

Til sidst i forløbet havde jeg en tydelig fornemmelse af at der skete noget i kroppen og lige pludselig bevægede mit højre ben sig fra udstrakt stilling til 90 grader vandret stilling og rystede let. Det var en helt uvirkelig fornemmelse, som jeg ikke havde nogen kontrol over og som jeg slet ikke kunne forstå skete.

Uden at jeg helt kan sætte ord på hvad healingen gjorde, har Lene helt sikkert rørt noget i mig, som efterfølgende har haft en meget positiv betydning for mig.

/Lotte Kjergaard."

Læs flere udtalelser fra klinikken her

bottom of page